Zalmtartaar met verse avocado, kruidenolie
Fijn gesneden zalmtartaar in een perfecte ronde vorm, verrijkt met verse avocado, geraspte kaas, geurige kruidenolie en een lepel rode zalm kaviaar.
Geserveerd met vers brood.
Fijn gesneden zalmtartaar in een perfecte ronde vorm, verrijkt met verse avocado, geraspte kaas, geurige kruidenolie en een lepel rode zalm kaviaar.
Een verfijnde selectie van authentieke Spaanse tapas om te delen. Een combinatie van fijne kazen, ambachtelijke hammen, olijven en andere smakelijke hapjes – ideaal om samen van te genieten
Gebakken scampi’s in aromatische knoflookboter, afgewerkt met verse peterselie. geserveerd met krokant brood, puree of frieten.
Traditionele kroketten, rijk gevuld met grijze Noordzeegarnalen en krokant gefrituurd.
Fijn gesneden zalmtartaar in een perfecte ronde vorm, verrijkt met verse avocado, geraspte kaas, geurige kruidenolie en een lepel rode zalm kaviaar
Rijke, huisgemaakte vissoep boordevol verse vis, schaaldieren en groenten. Geserveerd met geroosterd brood en huisgemaakte rouille
Geserveerd met, frieten of vers brood.
Exquise tournedos van rund, boterzacht en verfijnd van smaak. Op lavasteen gegrild voor een pure, malse beleving.
Exquise tournedos van rund, boterzacht en verfijnd van smaak. Op lavasteen gegrild voor een pure, malse beleving.
Peperroomsaus, Champignonsaus, Bearnaisesau
Geserveerd met puree, frieten of vers brood.
Een schotel met oesters, langoustines, reuzengarnalen, krabpoten, wulken en andere verse zeevruchten. Perfect om te delen en te genieten van de smaken van de zee.
Traditionele visspecialiteit uit Marseille. Een rijke bouillon met verschillende soorten dagverse vis. Geserveerd met huisgemaakte rouille.
Een rijke ovenschotel met een selectie van dagverse vis, overgoten met een romige saus op basis van kreeftenbisque. afgewerkt met een laag gratinerende kaas.
Sappige, grote gamba’s gebakken in geurige knoflookboter. afgewerkt met verse kruiden en een frisse salade.
Klassiek noordzee-gerecht: kleine, malse sliptongetjes, goudbruin gebakken in boter met peterselie en ...
Malse, graat loze zalmfilet, perfect gegrild voor een zachte en volle smaak. Geserveerd met verse warme groenten.
Geserveerd met frieten en mayonaise.
Een verfijnde specialiteit: mosselen in een romige saus op basis van kreeftenbisque, afgewerkt met een vleugje cognac en verse kruiden.
Een romige specialiteit: mosselen in een zachte saus van knoflook en room, verrijkt met verse kruiden.
Klassiek bereid, selder, ui en verse kruiden,
Een verfijnde bereiding met een geurige bouillon van droge witte wijn, selder en verse kruiden.
Pittige mosselen met verse chilipepers en knoflook, geserveerd in een rijke tomatensaus.
Mosselen kort gebakken in boter met knoflook en verse kruiden voor een rijke, volle smaak.